Keményen elbánt a tetoválóművész ezzel a biciklitolvajjal

Örökre megemlegeti egy brazil tinédzser, hogy biciklit lopott egy egylábú férfitól – a srácot tetten érte egy tetoválóművész, bizonyos Maycon Wesley, és nem is engedte el, míg meg nem büntette őt ezért. A tetováló a srác homlokára varrta, hogy “Eu sou ladrão e vacilão”, vagyis “Tolvaj vagyok és lúzer”.

Hirdetés

A következő videóban láthatod, hogy a fiú nem nagyon tiltakozik a tetoválás ellen, de nekünk kicsit úgy tűnik, mintha le lenne szedálva… de ennél nagyobb aggodalomra ad okot szeretteinek, hogy azóta sem ment haza.

Mivel ezt a felvételt a fiú családja is látta a neten, ők szóltak a rendőrségnek, akik letartóztatták a tetoválóművészt, illetve annak asszisztensét, Ronildo Moreira de Araujót. A rend őrei a tinédzser kínzásával vádolják őket. Azt azonban, hogy nekik van-e közük a fiú eltűnéséhez, egyelőre senki sem tudja – a tetováló és asszisztense azt mondják, ők a homloktetkó elkészítése után elengedték a gyereket.

This thief from Brazil may forever  be embarrassed after a tattoo artist caught him and inked his forehead with 'I am a thief.'

Mi tényleg nem akarjuk elbagatellizálni a dolgot, de még mindig azon jár az agyunk, hogy minek egy egylábú embernek bicikli?!

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés