45 állásajánlatot utasított el a srác, aki eddig arctetkója miatt nem kapott munkát

Nemrég mi is megosztottuk veletek Mark Cropp történetét: ő az a 19 éves új-zélandi srác, aki arctetkója miatt nem kap munkát, pedig nagyon szeretne dolgozni. Legalábbis ezt állítja magáról. Most viszont arra a hírre kaptuk fel a fejünket, mely szerint sokan megkeresték, mióta sztoriját az egész világ megismerhette, ő viszont 45 állásajánlatot utasított vissza.

Hirdetés

A Sickchirpse óva int attól, hogy a szobafestő srácot azonnal munkakerülőnek bélyegezzük. Ők úgy tudják, csak az tartja őt vissza a munkavállalástól, hogy számos munkahelyen saját kocsi meglétéhez kötnék az alkalmazását, és mivel nemrég szabadult a börtönből (két évet ült fegyveres rablásért), erre még nem tudta megkeresni a pénzt.

Face-tat

Nemrég egy állványozó cég szintén tetovált főnöke egy elég jó ajánlattal kereste meg, amit a fiú egyelőre mérlegel, és lehet, hogy el is fogad. Mi viszont a helyében azzal az ingyenes tetoválás-eltávolítási ajánlattal is élnénk, amit szintén felajánlott neki valaki. Szóval a lehetőségek adottak, innentől mi úgy érezzük, tényleg csak Croppon múlik, hogy egyenesbe jöjjön az élete, és el tudja tartani a gyermekét.

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés