Saját tetkóival még vár a fiú, aki 12 éves már tetoválóművésznek készül

Irigyeljük azokat a gyerekeket, akik már egészen korán tudják, mivel akarnak foglalkozni az életben, és erre elég gyorsan lehetőséget is kapnak. Ezrah “The Shark” Dormon például alig volt több 11 évesnél, amikor elkísérte anyukáját egy panamavárosi tetoválószalonba. A mama egy piros virágot akart magára varratni, és a kisfiú egy ideig nézte is szép türelmesen, ahogy a tetoválóművész hölgy, Ali Garcia ezen dolgozik, majd egyszer csak arra kérte a nőt, hogy hadd próbálja ki ő is a tetoválást.

Hirdetés

Ali megengedte neki, hogy anyukája mintáján dolgozzon egy kicsit, és a kissrác azonnal érezte: ez az ő útja. Azóta már komoly 12 éves fiatalember, aki Ali szalonjában dolgozik gyakornokként. Eddig 20 ember mintájának elkészítéséhez járult hozzá, és mindenkinek nagyon hálás, akik megengedik, hogy rajtuk tanulja meg a tetoválás művészetét.

Clients: The boy (pictured with a customer) regularly thanks his mentor on social media and has written about how grateful he is to those who let him tattoo them

Learning: The middle-schooler, who is an apprentice at a tattoo parlor named Honolulu, often practices drawing with a tattoo gun on grapefruits (pictured)

Talented: Ezrah Dormon, 12, of Panama City, Panama, has taken his first steps as a tattoo artist¿and has already completed 20 designs on those willing to trust his skills

Mentorával, Ali Garciával – itt épp a fiú anyukájának virágmintáján dolgoznak.

Teaching: Ezrah first tried his hand at the tattoo gun while his mom was getting inked, and his now-mentor Ali Garcia (pictured with Ezrah) asked him if he wanted to fill in some of the lines

A Cápa becenévre hallgató kissrác nagyon hálás Alinak, hogy a mentora lett, és mindenben segíti őt. Ebben a tetkóban például ő fejezhette be a rózsaszín részeket, a munka többi része pedig mentorát dicséri.

Spirit animal: Ezrah, who goes by The Shark as a tattoo artist, colored in the pink in this tattoo after Garcia took care of the lines and shades

A fiú természetesen tetoválóművész akar lenni, ha nagy lesz, és azt sem tartja kizártnak, hogy szalonnyitás helyett inkább járja majd a világot tetováló felszerelésével. Saját tetkót még nem csináltatna, de mi biztosra vesszük, hogy később lesz neki néhány.

Skills: As part of his apprenticeship, Ezrah sometimes adds touches of color to tattoos previously outlined by his mentor (as was the case for the design pictured)

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés