Ezek a tetoválások lehetnek a tél slágerei – neked hogy tetszenek?

Egyesek azért választják, mert igazán ütős tetoválást szeretnének viselni, megint mások azért, hogy így fedjék el régi, kicsit vagy nagyon megbánt mintáikat. De bármilyen okból is választják, a blackout tattoo néven emlegetett tetoválások egyre népszerűbbek – a közösségi média oldalak tanúsága szerint is egyre többen választják ezeket. A blackout tattoo lényegében egy fekete tetkó, vagy a fekete alapon lévő világos festékkel varrt minta – pont az inverze az eddig elterjedt és megszokottá vált tetoválásoknak.

Hirdetés

A Custom Tattoo Design egyik szóvivője szerint elég fájdalmas eljárással készül (gondolj csak bele, nagyobb bőrfelületet kell feketére kivarrni, majd jöhet a világosabb vagy a fehér minta), de a leglelkesebbeket ez sem tántorítja el, hogy ilyet csináltassanak. És mivel egyre többen vannak, a blackout tattoo lehet a tél slágertrendje a tetoválások terén. Neked hogy tetszenek ezek a minták?

Blackout #tattoo #tattoos #ink #inked #blackout #blackouttattoo #belgiumtattoo #belgiantattooers #belgiumtattooartist

Stevie Cheapo (@steviecheapo) által megosztott bejegyzés,

Brutal session on @szarlottkaaa 🌑 thanks for surviving, looking forward to continue #allblackeverything#blacksleeve#blackouttattoo#blackart #blackwork

Angelo Metalmorphose (@metalmorphose_bodyart) által megosztott bejegyzés,

Forrás: TheSun.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés