Egy átmulatott éjszakán csináltatta ezt a tetoválást, de két év kellett az eltávolításához

Ha az ember túl sokat iszik, történhetnek vele “érdekes” dolgok. Ezt következő rövid történetünk főszereplője is a saját bőrén tapasztalta meg, szó szerint, ugyanis az ötvenes éveiben járó dél-walesi férfi – aki névtelenül nyilatkozott a DailyMailnek – annyira berúgott egy legénybúcsún, hogy másnap fogalma sem volt róla, hogyan került az arcára egy szemüveg minta. Elsőre azt hitte, a RayBan felirattal is ellátott szemüveget csak viccből rajzolta fel neki valamelyik cimborája, de az bizony nem jött le, hiába próbálta lesúrolni magáról.

Hirdetés

glasses tattoo

Aztán úgy gondolta, ha már így járt, megtartja a tetkót. De valaki elég csúnyán kicsúfolta az egyik helyi pubban, és ekkor kezdett el azon gondolkodni, hogy vajon mit gondolnak a barátai és a családja, vajon mennyire érzik kellemetlenül magukat, ha egy olyan pasassal kell valahol megjelenniük, akinek egy béna RayBan van az arcára varrva. Ekkor döntötte el, hogy megszabadul a szemüvegétől, örökre.

Az egyik közeli klinikán vállalták is a tetoválás-eltávolítást, és két év elteltével már egészen eltűnt a minta. A férfi szerint a tetoválás-eltávolítás csodálatos dolog, nem hagy hegesedést, és a világoskék foltok is el fognak tűnni maguktól.

glasses tattoo

“Azok a barátaim, akikkel néhány hónapig nem tudunk találkozni, mindig elcsodálkoznak, hogy csökkent a tetkóm mérete, és mennyire másképp nézek ki. Azon is meglepődtek, milyen remekül működik ez a kezelés” – mesélte.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés