Megunta az elcsépelt kínai írásjeles tetkókat, ezért ezt varratta magára

Cody Williamsnek mindig is bejöttek a kínai írásjelek, és nem is volt számára kérdés, hogy szeretne valamit magára varratni ilyen jelekkel. Három évvel ezelőtt, 19 évesen meg is csináltatta, és mint mondja, egyáltalán nem bánta meg. Sőt, azóta is minden nap elmosolyodik miatta, és örül annak, hogy mások arcára is mosolyt tud csalni ezzel,

Hirdetés

Íme, a 22 éves srác tetoválása:

Hogy ez mit jelent? Nem tudom, nem beszélek kínaiul. És ez a tetoválás is pontosan ezt jelenti! Hogy miért? A történet rövid és egyszerű: Cody belefáradt, hogy mindenki a “szeretet”, “bátorság”, “remény” szavakat varratja magára kínai írásjelekkel, és úgy gondolta, ő inkább valami vicces dolgot szeretne. Valami olyasmit, amin nemcsak ő vigyorodik el rendszeresen, hanem válaszán azok az emberek is, akik megkérdezik, mit jelent a tetoválása.

Persze abba a csapdába se akart beleesni, hogy felvarratja ezeket az írásjeleket, aztán kiderül, hogy egész mást jelentenek – mondjuk, hogy “nem kérek több sült szöcskét”, vagy ilyenek. Ezért a tetováltatás előtt két fordítást is megmutatott az egyik kollégájának, aki folyékonyan beszél és jól tud írni is kínaiul. De elsőre ne árulta el, miért akarja tudni, hogy a kínai írásjelek tényleg azt jelentik-e, hogy “nem tudom, nem beszélek kínaiul”.

Azért egy ilyen tetoválás tényleg elég jó humorforrás lehet. Csak képzeld el a következő párbeszédet: valaki megkérdezi a sráctól, mit jelentenek a karján látható írásjelek, mire ő válaszol: “nem tudom, nem beszélek kínaiul”. Mire jön a döbbent reakció: “jesszus, ember, nem tudod, mit varrattál magadra?”. Erre Cody: “de, pontosan tudom”. Ezzel azért általában elvannak egy darabig, de a vége mindig nagy röhögés, sőt, sokan közös fotót is kérnek – mesélte a srác a LadBible-nek.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés