Vécét tetováltatott magára ez a 18 éves lány – naná, hogy megbánta

Részegen, fiatalon és/vagy nagyon szerelmesen sosem jó ötlet tetováltatni. Ebből legalább kettőt “elkövetett” az a Lucy nevű lány, aki nem is olyan régen egy vécét varratott magára. Igen, jól látod. Nem tudjuk, ivott-e előtte, de az tény, hogy nagyon fiatal és szerelmes volt. A klotyótetkó ötlete is ez utóbbiból jött, ugyanis barátjával egy nyilvános vécében csókolóztak először. Ahogy ezt sejthetitek is, a dolog – a szar kezdet után – nem tartott sokáig, ráadásul a lány rájött, hogy átverte és megcsalta az, akit a szerelmének hitt.

Hirdetés

Összetört kis szívét ugyan azóta egy másik fiú begyógyította, de még akkor is rosszul volt attól, hogy a korábbi szerelem emlékét minden nap látnia kell a bőrén.

 Lucy agreed to get matching toilet tattoos with her boyfriend as a reminder of the place they first kissed

 Lucy wasn't so keen on the 'crappy' reminder after she found out her fella had been cheating

 Lucy wanted to cover up the toilet tattoo with a mandala flower

Ezért megkérte hát a Tattoo Fixers reality műsor csapatát, hogy segítsenek neki megoldást találni a problémájára. Ez pedig meg is történt: egy virágos mandala fedőtetoválás formájában, ami tényleg nagyon jól néz ki.

 Lucy was really pleased with the replacement flower tattoo which completely covered up the toilet ink

 She was delighted with the black and blue mandala flower that she got in its place

Lucy azt mondja, imádja ezt a tetkót, és érzi, hogy ez most egy új fejezet kezdete az életében: a rosszat lezárta, és mostantól jó dolgok fognak történni vele. Legyen így.

Forrás: TheSun.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés