Családi összetartás: Jonah Hill szintén színész húga nevét varratta magára

A testvéri szeretet a hollywoodi sztároknál is igen fontos, és ezt mindenki máshogy fejezi ki. Jonah Hill a minap húga, Beanie Feldstein iránti érzéseit fejezte ki, amikor magára tetováltatta a szintén színész tesó keresztnevét, majd ezt Instagramon meg is osztotta a rajongóival. A 34 éves híresség a Hello Dolly betűtípusával varratta magára a Hello Beanie! feliratot, büszkén utalva húga április végi Broadway-debütáláshoz a híres musicalben. A 24 éves Beanie karrierje egyébként tavaly kezdett felívelni, miután szerepelt az Oscar-jelölt Lady Bird című filmben.

Hirdetés

Pénteken a hugica is megosztott egy régi fotót kettejükről, „legjobb barátommal” felirattal, amit aztán Jonah is közzétett.

my best friend!!

A post shared by beanie feldstein (@beaniefeldstein) on

SPECIAL NIGHT!!!

A post shared by beanie feldstein (@beaniefeldstein) on

A család mögött egyébként igen nehéz időszak áll, decemberben ugyanis teljesen váratlanul elhunyt testvérük, Jordan Feldstein. A zenei menedzser halálát a boncolás szerint vérrögök okozták. Jordan egy általa alapított sikeres menedzsmentirodát vezetett, többek között a kezdetektől, 15 éve ő irányította a Maroon 5 zenekar ügyeit is.

Forrás: dailymail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés