Ingyentetoválás cukorbetegeknek a Tattoo Majálison!

Az Életmentő tetoválók egy olyan jószolgálati kezdeményezés, amelyet magyar tetoválók hozták létre azért, hogy segítsenek a cukorbetegeknek. A kezdeményezésben részt vevő tetoválók ingyen, a maguk költségén készítik el a rászoruló betegek számára az egységes tetoválást, amely az egyes és a kettes típusú cukorbetegség jelét tartalmazó embléma.

Hirdetés

A cukorbetegség egy rendkívül gyakori és veszélyes betegség. A vércukorszint túl alacsony vagy túl magas szintje okozhat diabéteszes kómát. Ezt az állapotot sajnálatos módon gyakran tévesztik össze részegséggel, mivel a beteg beszéde zavarossá válik, ájulás előtt szédeleg és a lehelete is acetonossá válhat. Ha ilyen estben az ájult kómás beteg nem jut időben orvosi ellátáshoz, az az életébe is kerülhet. Azért készülnek ezek a tetoválások, hogy ennek alapján könnyen felismerjék a laikusok is, hogy orvosi segítségre van szüksége a viselőjének.

A kezdeményezés olyannyira szükségesnek és sikeresnek bizonyult, hogy néhány hét leforgása alatt elterjedt az egész országban. Európa több országából is csatlakoztak tetováló szalonok a kezdeményezéshez és Amerikában is van már több partnerünk.

Kérjük, aki cukorbeteg és szeretne egy ilyen tetoválást, jöjjön el a Tattoo Majálisra, és a tetoválóink ingyen elkészítik. Fontos, hogy a jelentkező hozzon magával olyan orvosi igazolást, amivel igazolni tudja a betegségét!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés