Freddie Mercury is újráéled, mint 2Pac!

Csak idő kérdése volt, ameddig egy újabb ikonikus személyt “élesztenek újra” 2Pac óriási -de tegyük hozzá, hogy megosztott- sikere után az idei Coachella fesztiválon. Az biztos, hogy mindenki kedvenc rappere egy lavinát indított el. A következő előadó, akit a valósághűen a színpadra fognak majd vetíteni, az a Queen énekese, Freddie Mercury lesz, aki 1991-ben távozott közülünk.

Hirdetés

A nagy esemény a banda musicaljének, a “We Will Rock You”-nak a tizedik évfordulóján történik majd meg. A zenekara gitárosa, Brian May állítása szerint nem egy egyszerű hologram képében láthatjuk majd Freddie-t, mint ahogyan az 2Pac esetében történt, hanem egyfajta optikai csalódással fog megjelenni a közönség előtt. Kíváncsian várjuk ezt a megoldást.

Feltehetőleg egyre több bandát láthatunk majd így koncertezni, amelyeknek egyes tagjait sajnálatos módon már elvesztettük. Te kit néznél meg legszívesebben így, idézőjelesen “élőben”? Vagy teljesen elutasítod az ilyenfajta koncerteket?

Minket egyébként Notorious B.I.G., nagyon is érdekelne, csakúgy, mint Big L. Arra pedig kíváncsiak vagyunk, mikor fajulunk el odáig, hogy Mozart hologramokkal őrjítsék meg a klasszikus zene rajongóit.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés