Norba, a mi emberünk! – klippremier

‘Te vagy az emberem’ címmel május 30-án debütált Norba legújabb klippje a Youtube-on.

Hirdetés

A nyár legnépszerűbb dalának ígérkező alkotás munkálatai a közelmúltban kezdődtek. A Sounds and Picturestől megszokott gondos és pontos, tervszerű előkészületek helyett egy ad-hoc forgatás vette kezdetét Atomcity utcáin, hiszen a történet hősünk egy ideális napját öleli fel: deszkázás, lazulás a haverokkal, koncert és bulizás a helyi erőkkel. A videóban szereplő riderek mind Norba gyerekkori barátai, akikkel az esti party során is együtt verették. A klippben természetesen Dj Kool Kasko is hajtja a denyót.

A forgatás pár napot vett igénybe két turnusban, melynek helyéül szolgált Paks néhány megkerülhetetlen épülete, tere.

A klippet, mint mindig, ezúttal is Virág Péter kameráján keresztül láthatjátok Norba szemszögéből, hiszen a videó rendezéséért maga az MC felel.

A Stílusjegyek korábbi sikerei után egy új eMBoss instrura vették fel a számot Dj Nice scratch-cseivel, ami igencsak bombára sikeredett, hiszen Norba karcos hangja és az igazi oldschool kosz elegye mesteri hangulatot teremt. Az ütős nyári track szövegvilága ezúttal is hamisítatlan “norbás”, hiszen a könnyed témák mellé ezúttal is elhalmoz minket életbölcsességekkel. Ahogy Zenk, az NKS-ből is megmondta, “a bika szarva felöklel” Norba logojára utalva.

‘Itt a glória snapback, nem vagyunk szentek’

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés