Skrill menni Dél-Amerika

Ez most valami más lesz, mint a többi. Elismerem, hogy elkéstem, és Skrillex Dél-Amerikába való kiruccanásának videóját majd’ két hónapos késéssel láttam csak, de egy gondolat mellett nem tudok úgy elmenni, hogy ne osszam meg Veletek.

Hirdetés

A videót végignézve, sőt! Végig élvezve (és semmi huncutra ne gondoljatok, kedves pajzán olvasók) rájöttünk, hogy ez a Sonny gyerek egyáltalán nem egy szar alak. Tény, hogy nem neveznénk zenének azt, amit csinál, tény, hogy miatta hiszi mindenki azt, hogy a dubstep egy színvonalon aluli, kukába való dolog – miközben Skrill egyáltalán nem is a dubstep műfajában alkot. De az utálkozást már eleget hallottátok.

Skrillex elért egy bombasztikus sikert a kitartó munkájával, és látva, hogy mennyien imádják őt, látva, hogy a barátaival mennyire jól érzi magát – ez a videó egy kellemes utazás lehet ezen a szombat délutánon egy nagyon sikeres ember világába.

Most pedig jöhetnek a szokásos utálkozók a szokásos érvekkel, amelyekkel nagyjából egyet is értünk – de a véleményetekkel sajnos nem sokra mentek Mr. Moore ellen, ezt mára be kell látnotok.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés