A magyar streetROYAL nemzetközi vizekre evez

Szeptember befejeztével kezdődött streetROYAL-ék nemzetközi kapcsolatainak beindulása, amikor is kilátogattak Franciaországba, hogy a Monkey Theorem-mel közösen zenéljenek egy héten át. Ennek részleteiről kérdeztük Simát, a banda beatmakerét.

Hirdetés

“Szeptember végén lehetőségünk nyílt arra, hogy kilátogassunk Franciaországba, mivel a böszörményi KEXX fesztiválon megismerkedtünk az azóta barátainkká lett francia előadókkal, a Monkey Theorem-mel.

Ők meghívtak minket a most másodjára megrendezett “L’Europe du Hip-hop” rendezvényre, ahol mi képviselhettük Magyarországot számos nagy ország fiai mellett, példaként említve Spanyolországot, Olaszországot, vagy akár Németországot.

A három elemből álló rendezvényen – ezek a graffiti, a break tánc, illetve a rap- egy héten keresztül jameltünk, ismerkedtünk egymás kultúrájával és közös zenéket raktunk össze. Mindennek egyik termése új videoklipünk, a “Nous sommes les meme“, melynek magyar jelentése a sokatmondó “Egyformák vagyunk“. De emellett még várható egy freestyle videó is, és egy nagy, több rapperes posse trekk, minden egyes MC-vel, aki csak megjelent ezen a találkozón.

Hamarosan jövünk egy igazán terjedelmes, egyórás útifilmmel is, amelyet szintén szívesen viszontlátnánk nálatok, az Offline.hu-n!”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés