Így buliznak a rocksztárok csemetéi

A neves rockbandák rengeteg koncertet adnak egy évben. Igazából az illegális zeneletöltések miatt az együtteseknek leginkább ezekből vannak bevételei. Így nem meglepő, ha néha bizony a szeretteiket is magukkal viszik a bandák tagjai, főleg ha több hetes turnéról van szó. A cikk írójának is volt hasonló személyes élménye, mégpedig a Foo Fighters nyári prágai koncertjén. Ott a buli felénél jöttek fel a zenészek gyerkőcei, majd két számot a dobszerkó mellett táncoltak végig (természetesen fülvédőben). Végül a frontember azzal a szöveggel zavarta le őket onnan, hogy már késő van, sipirc aludni. Pedig akkor még alig múlt el 10 óra 🙂

Hirdetés

A rövid kitérő után kezdjük el az összeállításunkat az előbb említett Dave Grohl-al (Foo Fighters énekes) és az ő kislányával, Violettel.
violet.jpg

Az alábbi képen több generáció élvezi a nagypapi buliját. Az Aerosmith frontembere buliján lánya, Liv Tyler és az ő kisfia, Milo látható.
aerosmith.jpg

Chris Cornell, a Soundgarden énekese egyik koncerten mindkét gyermekét felhívta a színpadra. A kislányát Toninak, kisfiát Christophernek hívják.
0801-chris-cornell-resize-480w.jpg

Pink is megmutatta kislányát, Willow-ot a rajongóknak.
pink-youtube-willow-480w.jpg

Sheryl Crow fiával, Wyattel ropja a táncot.
sheryl_crow.jpg

Végére hagytuk Madonna és Guy Ritchie kisfiát, Rocco John Ritchie-t.
rocco.jpg

.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés