Rocksztárok dögös feleségei I. rész

Nem csak a siker, a luxus és a pénz jár a rocksztársággal, hanem az is, hogy szexi csajokkal hálhatnak nap mint az ágyukban. Ha pedig megunják, hogy mindig más maca mellett ébredjenek, akkor bizony meg kell állapodni egy nő mellett. Természetesen a legtöbb rockszár a külsőségekre is ad, így általában dögös hölgyek lesznek a kiválasztottak, akik a csúnya válásig megédesítik lázadó uruk mindennapjait. Nézzétek meg egy-két igazán csinos rockos menyecskét.

Hirdetés

Kezdjük a sort a Buckcherry széttetovált frontemberével, Josh Todd-dal. Ő a gyönyörű modellt, Mitzi Martint, vezette oltár elé. A 46 éves hölgy olyan filmekben is feltünt, mint a Harley Davidson és a Marlboro Man vagy a Hé, haver, hol a kocsim? A Los Angelesben élő párnak két gyermeke is született.
120_1mitzi_martin_supermodel_photographed_at_smashbox_studios_la_for_nbc_s__just_shoot_me_mahlonyeager_com_.jpg
2zzjou1.jpgmitzi_martin2.jpgmitzi.jpgjoshtodd2.jpg

Az egykori Disturbed énekese, David Draiman (jelenlegi bandája a Device) 2011-ben vette feleségül az egykori WWE pankrátort Lena Yadát. A 35 éves, japán-amerikai hölgy modellként és színésznőként dolgozik, de a szörfözést is profi szinten űzi. A család 2013-ban gyarapodott, amikor is megszületett első gyermekük, Samuel Bear Isamu Draiman.
lena.jpglena_yada.jpglena-draiman.jpglena-yada.jpggg-david-draiman-lena-yada.jpg

Vannak olyan kapcsolatok, amelyek a munkából kifolyólag köttetnek. Ilyen például a Bleeding Through szintetizátorosának, Marta Petersonnak és a Machine Head gitárosának, Phil Demmelnek a románca. A 47 éves rocker a 2010-es Revolver magazinban látta pózolni mostani kedvesét, akivel 2012-ben házasodott össze.
27ff55c1f0.jpg600full-marta-peterson_1.jpg600full-marta-peterson.jpg1021756_width750.jpgtumblr_lyqmbp0tqz1qg00cdo1_400.jpgdemmel2012.jpg

A Slayer frontembere, Tom Araya és felesége igazán különleges családi életet él. Két gyermekükkel egy farmon laknak, ahol állattartással is foglalkoznak. Sandra Araya és férje nagy tetoválásfanatikus, ebből adódóan van egy közös mintájuk is, amely a család tagjait ábrázolja. Érdekesség még, hogy a szülők imádják a horrorfilmeket és a két gyermeküknek is megengedik az ilyen rémtörténetek megnézését.
sandra_araya2.jpg sandra-araya1.jpgespo-21.jpgtomaraya1stannualepiphonerevolvergoldenusyxdrifqlrl.jpg

Vallery Sanders az Avenged Sevenfold énekesének, M. Shadowsnak a párja. Annak idején a lány segített a srácoknak beindítani a bandát. Kezdetben ő volt a turné menedzserük is. Közreműködött a The Art of Subconsious Illusion című számban, és innen kapta a „Screaming Demon Girly” nevet. Láthattuk a Seize the day és a Dear God klipjében is. A házaspárnak idén született meg a második gyermeke. Jelenleg modellkedik de kisebb filmekben is szerepelt már, mint pl.: Erased, Saw Blade, Soiled Love
tumblr_modlq1aqnx1svf7byo6_500.jpg
valary-sanders-m-shadows.jpgvalary-dibenedetto-and-avenged-sevenfold-gallery.jpgmatt-e-valary-dibenedetto.jpg

Ugye nem nehéz kitalálni, hogy kinek a felesége Sherri Moon Zombie? Bizony, a 43 éves színésznő Rob Zombie párja. A nem csak zenészként, hanem horrorrendezőként is elismert férj minden filmjében szerepelt a szőke kedvese. A 2007-ben és 2009-ben leforgatott Halloween adaptációkban a hölgy Deborah Myerst alakította. A szerelmesek 9 év együttélés után, 2002-ben házasodtak össze.
159_1_large.jpg

44.jpgsheri-moon-zombie-photo-89743.jpgsherimoonzombiefusefangoriachainsawawardsk3jfce85ysil.jpg

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés