Fat Joe durván lefogyva sétált végig a kifutón

Aki nem látott korábbi képeket Fat Joe-ról, az talán el sem hiszi, hogy a rapper korábban olyan túlsúlyos volt, hogy nehezen talált olyan mérleget, ami meg tudta mutatni, hány kiló. Most viszont látványosan lefogyott, olyannyira, hogy a New York-i divathéten kifutóra is lépett.

Hirdetés

Az eredetileg Joseph Antonio Cartagena névre keresztelt zenész régóta küzd túlsúlya ellen. Elmondása szerint évekkel ezelőtt az adott neki motivációt a fogyáshoz, hogy több barátja is megbetegedett és meghalt a jelentős túlsúlyból adódó betegségek miatt, és ő nem akart erre a sorsra jutni. Ezért változtatott az étrendjén, majd amikor már beindult nála a fogyás, sportolni is elkezdett.

Egyesek szerint az is hozzájárult súlycsökkenéséhez, hogy 2013-ban négy hónap börtönbüntetésre ítélték, mert 2007-ben és 2008-ban szerzett jövedelme után “elfelejtett” befizetni egymillió dollárnyi adót… és bizony a börtönkoszttól nem sokan híznak meg. De Fat Joe ezt nem erősítette meg, ellenben egy nemrég készült interjúban azt elmondta, hogy a szénhidrátokat továbbra is próbálja kerülni.

Most tényleg egészségesebben néz ki, de a rajongók attól tartanak, átesik a ló túloldalára, vagyis túlságosan lefogyhat. Akkor viszont már jobb, ha nevet változtat, és Fat Joe-ból Skinny Joe lesz… de persze reméljük, eddig azért nem megy el.

Így néz ki most Fat Joe:

fat-joe-2.jpg

fat-joe-3.jpg

y1w2zmtj6cgbfu18byui.jpg

És ilyen volt régen:

fatjoe.jpg

fat-joe2.png

fatjoe_.jpg

Fotók: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés