Meztelen pasas trippelt az erdőben 4 nappal a buli után

A nem rég megrendezett TomorrowWorld a belga TomorrowLand fesztivál kistestvéreként jelent meg az USA-ban, mely idén több, mint 160.000 látogatót vonzott Georgiaba. Az elektronikus zenei rendezvényen ott volt a műfaj krémje, csak, hogy pár nevet emeljünk ki a listáról: Avicii, Skrillex, Steve Aoki, David Guetta, Tiesto és még sokan mások tiszteletüket tették a még fiatalnak számító fesztiválon.

Hirdetés

Ugyan már pár napja véget ért a rendezvény, egyeseknek még mindig tart az afterparty. Casey Sanders, a vadász egy igen furcsa dologra lett figyelmes a fesztivál területéhez közeli erdőben: a mocsárban egy teljesen meztelen férfi állt. Próbált kommunikálni vele, de elég nehézkesnek bizonyult: érdemi információ csak az volt, hogy a férfi a fesztiválon vett részt, bár később kiderült, hogy fogalma sem volt, hogy helyileg hol van, még az államot sem tudta megnevezni.

A további fejleményekről nincs hírünk, de a legfontosabb információ amire várunk az az, hogy vajon miket szedhetett be, amitől ilyen brutális trippje lett?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés