Ez a pasas hozhatja össze újra a Guns N' Roses-t?

Ha nagy zenerajongó vagy, és szereted a Guns N’ Roses-t, akkor biztosan tudod, hogy Axl Rose és Slash lassan 20 éve nem beszél egymással. A két sztárt, akik 1996-ban vesztek össze, most egy barátjuk megpróbálná mégis kibékíteni egymással. Marc Canter azt mondja, Slash-el 1976 óta, vagyis 11 éves koruk óta legjobb barátok, de amikor először találkozott Axllel, rögtön érezte, hogy vele is jóban lesznek. A Reckless Road című könyv szerzőjeként, fotósként és videósként is ismert Canter jelenleg egy éttermet üzemeltet, de azt mondja, soha nem tud elszakadni végleg a zenétől, és nem is akar.

Hirdetés

Egyik álma a közeljövőre nézve az lenne, hogy Axl és Slash kibéküljenek, ezáltal a Guns N’ Roses újra összeállhasson. De vajon hogyan békítené ki őket? Azt mondja, erre is megvannak a tervei: szeretné, ha a két világsztár visszatérne abba a kis próbaterembe, ahol először jammeltek együtt. “Oda kellene visszatérni, ahol minden elkezdődött. Nem kell a menedzsment, a segítők, senki és semmi, csak a zene és ők” – mondta.

guns1.png

guns2.jpg

Majd hozzátette: ő a “kémiában” és abban az erős vonzásban hisz, ami valamikor összetartotta a két zenésztársat, akik együtt váltak naggyá. “Ha csak egy szobában lennének, a zene máris áradna a lelkükből. Tudták régen is, hogy szükségük van egymásra, és én abban hiszek, hogy ezt most is tudják” – nyilatkozta.

Marc Canter a következő videóban mutatja meg relikviáit, illetve azt a garázst is, ahol először hallotta Slash-t gitározni még 1981-ben, de a vége felé a régi, lepusztult próbatermet is láthatjátok, ahol először jammelt együtt Axl és Slash.

Forrás: Uproxx.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés