Slash már benne lenne, hogy újra összeálljon a Guns N' Roses

Talán emlékeztek a hírre, amit nemrég mi is megírtunk: egy Marc Canter nevű pasas szeretné újra összehozni a Guns N’Rosest. És lehet is esélye a sikerre, ugyanis nemcsak Slash régi barátja, hanem Axl Rose-zal is jóban van. Továbbá az is optimizmusra adhat okot a rajongóknak, hogy nemrég maga Slash is elárulta: benne lenne abban, hogy újra összeálljon az ikonikus zenekar. A gitáros-dalszerző a CBS-nek adott interjút, melyben egyrészt új videójáról, a Beneath the Savage Sunról esett szó, másrészt pedig a híresség azt is megerősítette, hogy a rajongók kedvéért újra együtt zenélne egykori bandatársaival és ex-legjobb barátjával, Axl Rose-zal.

Hirdetés

Slash elmondta, hogy már nem foglalkoznak az egykori problémákkal és feszültségekkel, hiszen ami tizenegynéhány évvel ezelőtt még pokoli fontosnak tűnt, ma már biztosan nem az egyiküknek sem.

unnamed_3.jpg

“Tudom, hogy óvatosan kell fogalmaznom azzal kapcsolatban, mit szeretnék, vagy mi lesz a zenekarral a jövőben. De azt hiszem, ha mindenki szeretné, és a helyes okból akarjuk, akkor újra összeállhatunk. A rajongók imádnák! És még az is elképzelhető, hogy nekünk is szórakoztató élmény lenne ismét együtt állni a színpadon” – vélekedett.

Arra pedig, hogy mit értett a “helyes okok” alatt, csak egy tippünk van.

ures_zseb.gif

Forrás: Uproxx.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés