Ez történt, miután Corey Taylor helyretette Kanye Westet

Mint azt mi is megírtuk, Kanye West azt találta mondani a Glastonbury fesztiválon, hogy ő a legnagyobb élő rocksztár ezen a Földön, mire Corey Taylor egy videóüzenetben közölte vele, hogy mihez tartsa magát… mert hogy nem az, aminek hiszi magát (és itt sokan hozzá is tehetik, hogy szerintük mi is pontosan Kanye). Nos, azt nem tudjuk, a rapper mit reagált a videóra, de az tény, hogy számos rajongó állt ki mellette – a Slipknot frontemberének többen be is szóltak a dolog miatt.

Hirdetés

Corey-t viszont nem abból a fából faragták, hogy ezen felkapná a vizet. Sőt, elmondása szerint kimondottan szórakoztatja a dolog. “A videóm után kapott kommentek elég viccesek, és úgy érzem, ez az egész csak egyre viccesebb lesz” – mondta.

kanye_taylor_part2.jpg

“Többek közt azt is megkaptam, hogy Kanye-nek több Grammy-je van, mint ahány albuma a Slipknotnak, de manapság egy Grammy szerintem kb. annyi, mintha valakit díjaznak a Teen’s Choice Awards-on” – vélekedett.

Taylor szerint egyébként is jogosan tette helyre Kanye-t, hiszen – őt idézzük – “míg olyan zenészek, mint Keith Richards, David Bowie, Paul McCartney köztünk vannak, nem hiszem, hogy bármilyen hasonlítgatás jogos lenne Kanye Westtel. Ha pedig azt hiszed, hogy mégis, akkor te is fogd be a szád, és soha többé ne próbálj meg okosat mondani”. Mi teljesen egyetértünk! Te mit gondolsz?

Forrás: Uproxx.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés