Ők 2015 legsikeresebb rapperei

Bár az évnek a fele még hátra van, bizony már most megjelennek ilyen-olyan listák 2015-re nézve. Ilyen a TheRichesten talált friss összeállítás is, amiben azt taglalják, kik a legsikeresebb rapperek 2015-ben – ezt most mi is megmutatjuk nektek.

Hirdetés

A sokak által “az új Lil Wayne”-ként is emlegetett Young Thug még relatíve újoncnak számít, és bár a raprajongók véleménye megoszlik a tehetségét illetően, abban a legtöbben egyetértenek, hogy hosszú távon számolni kell vele a szakmában.

Future nem szerény srác: szereti magát “a rap Jimi Hendrixeként” emlegetni, témái pedig általában nők, drogok és az utcai élet. Nos, talán ezek, talán az a kicsit éneklősebb rap stílus teszi őt egyre népszerűbbé, amit ő is képvisel… nem tudjuk. A tény, hogy legújabb albuma, a Dirty Sprite 2 július 17-én jelent meg, és nem kisebb emberrel turnézott együtt, mint Drake. Nos, mi ez, ha nem siker?!

Következő arcunk az igazságszolgáltatásnak nem a kedvence: ő Gucci Mane, aki börtönben van épp, de a rap világában még ott is kikerülhetetlennek tűnik… magyarul elég fontos embernek számít.

gucci_mane.jpg

Dej Loafnak akkor is helye van a listán, ha számos okból nem annyira illik ide sokak szerint. Ő az egyetlen nő a rapper pasik közt, és azon – nem túl sok – viszonylag kezdő, de már ismertebb előadó egyike, aki az internetnek köszönheti, hogy egyre befutottabbnak számít.

dej_loaf.jpg

Meek Mill sikerét mi sem példázza jobban, mint az, hogy június 29-én megjelent Dreams Worth More Than Money című albumából csak az első héten 246 ezer példány fogyott el… és a srác még csak 28 éves.

meek_mill.jpg

Ha annyit mondunk, Drake, valakinek van még kérdése?

Kendrick Lamarra is érdemes figyelni – aki ilyen zenét csinál, és rekordokat dönt, mint például a 9.6 milliós streamje a Spotify-on… a Reebokkal és a Beats by Dre-vel kötött reklámszerződéseiről (és az ezekért kapott összegekről) meg már ne is beszéljünk.

kendrick_lamar11.jpg

Wiz Khalifa töretlenül halad előre a siker útján – legutóbb Charlie Puth-szal közös dala, a Halálos iramban 7 című mozi betétdalaként is ismert See You Again miatt emlegette a fél világ… ha így halad, továbbra is a legjobbak közt maradhat.

Tygáról idén nemcsak azért beszélt a fél világ, mert Chris Brownnal volt egy Ayo című közös száma, hanem azért is, mert Kylie Jennerrel jár, aki bizony erőteljesen kiskorú. De neki talán mindegy is, miért beszélnek róla, a lényeg, hogy ott van a legismertebb és legsikeresebb rapperek listáján 2015-ben is.

tyga.jpg

Fetty Wap csak tavaly lett ismertebb Trap Queen című számával, ami viszont idén “durrant nagyot”. A rapper többek közt az MTV Music Awards-on is fellépett, és például az XXL magazin is beválasztotta azon fiatal tehetségek közé, akikre érdemes odafigyelni a jövőben.

fetty.jpg

Forrás: TheRichest.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés