Tolószékes emberrel űzött ízléstelen tréfát Nicki Minaj

Emlékeztek arra, amikor tavaly szeptemberben Kanye West megállította a koncertjét, mert egy kerekesszékes rajongó nem állt fel a kérésére? Igaz, néhány nappal később egy másik tolószékes srác előtt tisztelgett egy másik koncerten, de az első esetet sokan még mindig nem felejtették el neki. Ahogyan valószínűleg sokan most Nicki Minajnak sem fogják elfelejteni azt, hogy kigúnyolt egy kerekesszékben ülő embert.

Hirdetés

A következő felvételen láthatod, mi történt: Nicki Minaj egy Halloween buliba tündérnek öltözött, és ebben a jelmezben haladt egy folyosón, ahol egy tolószékes ember ült. A 32 éves rapper nagy röhögés közepette feltartotta varázspálcáját, és azt mondta neki: “járj!”. A híresség ráadásul maga töltötte fel a felvételt Instagramra, ami számos rajongója szemében további olaj a tűzre.

Nem tudjuk, mi ütött Nickibe (bepiált talán?), hiszen épp a múltkor olvastuk róla, milyen sokat tesz az esélyegyenlőségért, illetve mennyire a lelkére veszi, ha nőket bántanak. Vagy ha valakit alárendeltként kezelnek, csak azért, mert nem tartozik a társadalom által erősebbeknek, nagyobbaknak, értelmesebbeknek, stb. ítélt emberek közé.

Reménykedünk abban, hogy ez az egész csak egy félreértés, de legalább abban, hogy Nicki bocsánatot kér a viselkedéséért azoktól, akiket most megbántott ezzel a videóval.

nicki_minaj_sexy_fairy2.jpg

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés