A szerencsés rajongó egy estére a Public Enemy sofőrje lehetett

Egy 50 éves sheffieldi fotósnak igazán szerencsés volt a szombat estéje, ő szállíthatta ugyanis kedvenc zenekarát, a Public Enemyt a koncerthelyszínre. Történt ugyanis, hogy a fiúk a broomhilli Record Collector áruházban dedikáltak még az esti show-juk előtt, de annyira belejöttek az aláírásba, hogy a 6:30-ra odarendelt taxi nem várta meg őket. A tagok megijedtek, és megkérdezték, el tudja-e vinni őket valaki. A szerencsés Kevin Wells, aki az utolsó volt az aláírást kérők között, épp kint parkolt a Ford Focusával, úgyhogy felajánlotta, elviszi őket. Így hát a zenészek és az alkalmi sofőr kocsiba pattantak, és ezzel elkezdődött Kevin legőrültebb 15 perce, ahogy mondta, a „legszürreálisabb utazása”. Mint elmesélte, a fiúk nagyon kedvesek voltak, sokat nevettek, beszélgettek, de folyamatosan telefonáltak, mert a menedzser érthetően aggódott, odaérnek-e.
public_enemy2.jpgpublic_enemy3.jpg

Hirdetés

A vidám utazásba pedig még az is belefért, hogy amikor megszólalt a rádióban a Queentől a Bohemian Rhapsody, együtt rázták rá a fejüket és énekelték, szóval picit olyan volt, mint egy Wayne világa-pillanat. Azt sem titkolta, hogy amikor belenézett a visszapillantó tükörbe, néha megkérdezte magától, hogy „ez valóban megtörténik?”.
De mint minden jónak, ennek is vége szakadt egyszer, így hát el kellett búcsúznia a zenészektől. A tagok jó fejek voltak, felajánlottak, hogy felírják a vendéglistára, ám Kevinnek addigra elfogyott a jó szerencséje, mert sajnos mennie kellett fotózni valahová, így vissza kellett utasítania a nagyszerű ajánlatot.
public_enemy4.jpgpublic_enemy5.jpgpublic_enemy.jpg

Forrás: thestar.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés