Emlékszel Lil' Kimre? Nem fogod felismerni!

A fenti állítás nemcsak szerintünk nem túlzás, mármint, hogy Lil’ Kim tényleg felismerhetetlenül néz ki manapság, hanem külföldi lapok is osztják ezt a véleményt. A brit Mirror című újság weboldalán mondja és mutatja is ezt – a lap közzétett pár képet a BOOM Bash 2015 elnevezésű koncertről, amit egy amerikai rádió szervezett Philadelphiában, a Temple Egyetemen, és hát sokak szerint az este legfeltűnőbb látványossága volt Lil’ Kim, akit részben súlygyarapodásra, részben vonásainak ilyen mértékű változása miatt nem lehetett felismerni.

Hirdetés

Az énekesnő a pletykák szerint túlzásba esett a plasztikáztatással, de mivel ezt nem tudjuk, nem is állíthatjuk határozottan. Egy dolog biztos: már nem az a lány néz vissza ránk a képeiről, aki mondjuk 5-6 évvel ezelőtt volt. Most így néz ki Lil’ Kim.

lil_kim2.jpg

lil_kim3.jpg

lil_kim4.jpg

Egy rövid videó a koncertről:

És néhány korábbi fotó – ennyit változott a rapper az elmúlt évek során.

lil_kim10.jpg

lil_kim11.jpg

lil_kim6.jpg

lil_kim7.jpg

lil_kim8.jpg

lil_kim9.jpg

Persze, voltak helyzetek, amikor csak a túl sok smink miatt nézett ki felismerhetetlenül.

lil_kim15.jpg

lil_kim16.jpg

lil_kim114.jpg

De akkor sem értjük: ha valaki eredendően dögös, miért kell a változásra törekedni? Miért nem jó minden úgy, ahogy van? Mi szeretnénk valahogy visszakapni azt a Lil’ Kimet, akit évekkel ezelőtt megismertünk és megszerettünk.

lil_kim17.jpeg

Forrás: mirror.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés