Madonna részegen állt színpadra?

Emlékszem, amikor kislányként csillogó szemmel néztem Madonna videoklipjeit – próbáltam utánozni a mozgását, és úgy járni-kelni, mint ahogyan a pop királynője teszi… nos, egy dolog biztos: arra az énekesnőre már nem szeretnék hasonlítani, aki mára lett belőle. És nemcsak azért, mert időközben 57 éves lett, hanem azért sem, mert az utóbbi időben nem nagyon tesz olyan dolgokat, amikben szívesen utánoznám. Hogy csak a legutóbbi “élményemet” meséljem el régi kedvencemmel kapcsolatban: a TMZ-n láttam egy videót Rebel Heart turnéjának Louisville-i koncertjéről, és ennek tanúsága szerint, hát hogy is mondjam finoman, nem ura saját szavainak, sem a mozdulatainak.

Hirdetés

Azok szerint, akik ott voltak a koncerten, a popdíva minden bizonnyal részeg volt (de legalábbis ivott, mielőtt színpadra állt volna), mások viszont inkább csak arra panaszkodtak, hogy mi a jó fenéért kellett három órán át váratnia a rajongókat? Annak idején a pesti koncertje is kétórás késéssel kezdődött, és a végén bőrig is áztunk miatta, de ott legalább még teljesen vállalható volt, amit a színpadon csinált – ezzel ellentétben:

Bár a felvételen következő turnéról is beszél, sokan azt kérik tőle, vonuljon vissza, most, míg megteheti – viszonylag méltósággal.

Forrás: TMZ.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés