50 Cent nem fogja vissza magát: újabb fotón mutatja meg, hogy több van neki 50 centnél

Tavaly nyáron mi is megírtuk, hogy 50 Cent csődbe ment, de nem sokkal ezután ennek ellentmondó híreket olvastunk róla, például azt, hogy vagyonokat költ, csak személyi edzőre havi 800 ezer forintnak megfelelő dollárt áldoz, és persze jótékonykodik is. A TMZ azt írja, a rapper milliomos ugyan, de csóróbb, mint régen. És maga Fitty sem fogta vissza magát, ugyanis az Instagramra több olyan képet is feltöltött, amik, hát finoman szólva nem arra utalnak, hogy 50 centje sincs… ezen felvételek miatt Ann Nevins bírónő is kétségbe vonta, hogy csődbe ment volna, és magyarázatot kért a sztártól a képekre.

Hirdetés

Ha azt hinnéd, hogy 50 Cent erre érdemi választ adott, vagy legalább nyugton maradt az eset után, és nem töltött fel több ilyen “cashben fürdős” fotót, akkor tévedsz. Legutóbb ugyanis ezt osztotta meg rajongóival.

50cent_money00.jpg

Lastonia Leviston, aki szexvideós perében 7 millió dollárt nyert a rappertől, persze jelentette a bíróságnak az újabb képet, pénzét azonban – ha a rapper és ügyvédei így ügyeskednek tovább – a hölgy továbbra is hiába várja.

Íme, néhány korábbi Instagram-fotó, amiket elnézve nemcsak a bíróság kételkedhet abban, hogy Fitty tényleg csődbe ment (ha pedig viccnek szánta a képeket, az sem jött be mindenkinek).

50cent_money1.jpg

50cent_money2.jpg

50cent_money3.jpg

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés