Botrány: A Paramore pereli ex-bőgősét!

A Paramore banda, és a korábbi basszusgitárosuk, Jeremy Davis komoly jogi botrányba keveredtek – a jogi vita fő kérdése pedig az, hogy Davis vajon a banda alkalmazottja volt-e, vagy esetleg teljeskörű partnere volt-e az együttesnek. A cég, akinek a Paramore a tulajdonában áll, a Varoom Whoa beperelte Davist, és szeretnék, ha bebizonyosodna, hogy őt egyszerűen csak alkamazta az együttes, mint egy hosszabb időre beugró zenészt. Davis ugyanakkor állítja, hogy ő a Paramore üzlettársa, így igényt tart minden keresett összeg egy adott százalékára.

Hirdetés

Ha esetleg Davis nyeri a pert, akkor kártérítést kaphat, plusz utólagosan rengeteg pénzt tehet zsebre a koncerteken és a lemezaládosokon befolyt összegek egy részéből. Azért érdemelné meg, hogy ő nyerje a pert, mert ugyan az együttes 2004-es közös (!) megalapítása után hamar otthagyta Hayley-éket, de 2005-ben vissza is tért hozzájuk, és csak tavaly lépett ki, máig tartó, nagy botrányok közepette.

Azonban a banda és az Atlantic kiadó szerződésében az áll, hogy a frontasszony Hayley Williams szerződött csak a kiadóval, és a többiek a banda fizetett alkalmazottai. Döntsetek ti – Hayley zsebében maradjon több zsé, vagy Davis megérdemli, hogy vehessen egy villát?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés