A dubstep nagyágyú Modestep a FEZEN-en!

Az idén dupla nagyszínpaddal operáló FEZEN Fesztivál – a már
teljessé vált nemzetközi rock-metal liga után – most akönnyedebb zenék rajongóinak kedvez egy elektronikus éllovassal: érkezik a Modestep, akikkel teljessé vált a Harman színpad programja!

Hirdetés

A dubstep műfaj egyik legnagyobb úttörőjeként, Pendulum és Skrillex mellett szokás emlegetni a brit Modestep csapatát, akik 2010-es megalakulásuk után 2013-as debüt lemezükkel egyértelműen hatalmasat robbantottak. Az ’Evolution Theory’ dalai beütöttek
a slágerlistákon és a legnagyobb fesztiválok színpadára juttatták el a srácokat. Az elektronikus zenét sajátos módon fűszerezik meg némi rockkal: a tavaly megjelent ’London Road’ című albumukon garage, grime és jungle-elemekkel is operálnak, olyan vendégzenészeket felvonultatva, mint a szintén Fezen-fellépő
Skindred. A magukat „tech-fejű zenész”-ként bemutató csapat DJ-szettel látogat el hozzánk, Josh Friend és Tony Friend párosa egyértelmű garancia az elektronikus zúzdára!

https://

A világelithez tartozó előadókat felvonultató színpadot, egy világelithez tartozó, Székesfehérváron is jelentős gyártóegységgel rendelkező, prémium audiórendszereket gyártó cég vette szárnyai alá. A Faithlesst, Infected Mushroomot, Dub FX-et vagy éppen Milky Chance-t is felvonultató nagyszínpadhoz a Harman adja a nevét.

A Modesteppel teljessé vált a két nagyszínpad programja, és a maradék három helyszín kínálata sem marad már sokáig titokban. A szervezők ígérete szerint hamarosan a HammerWorld Csarnok részletes programját ismerhetjük meg.


Érdemes figyelni az akciókat is, hiszen még mindig elérhető a verhetetlen árú, országos diákjegy, de a normál napi és heti belépőt is jelentős kedvezménnyel lehet május közepéig megvásárolni. Az eddig bejelentett programok napi bontásban és az összes információ a kedvezményes jegyekről megtalálható a www.fezen.hu oldalon.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés