Megbocsájt a lány, akit lerúgott a punk zenekar frontembere

A punk koncertek mindig is egy külön kategóriába tartoztak, főleg a klubos showk, melyek során a nézők nem csak a küzdőtéren tombolják ki magukat, hanem gyakran a banda körében ugrálnak, majd levetik magukat a közönségbe.

Hirdetés

Egy torontói koncerten a “The Story So Far” frontembere kicsit túl messzire ment, ugyanis amikor megpillantott egy lányt, aki éppen szelfizett a színpadon, nekifutásból lerúgta szegényt a tömegbe. Ugyan a közönség tombolt, mint később kiderült, a klub vezetői nem igazán értettek egyet ezzel a mentalitással és ki is tiltották a bandát a torontói bulihelyről. Ezen felül Twitteren jó pár rajongó is lázadt az énekes ellen, persze pártfogói is akadnak, így szép kis vita alakult ki a közösségi oldalon.

A 21 éves lány azóta nyilatkozott az esetről és elmondta, hogy a rúgás valójában nem is volt olyan erős, mint amilyennek látszik. Szerencsére nem esett baja, a tömeg megfogta, sőt, még ő is jót nevetett az egészen. Mondta, hogy tisztába van a punk bulik veszélyeivel, azonban itt semmi gond nem volt, sem Parkerre, sem pedig a bandára nem haragszik, reméli, hogy ezzel tisztázza a dolgokat és megbékélnek a felbőszült tömegek is.

(forrás: www.altpress.com/)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés