Ezért került kórházba a Red Hot Chili Peppers énekese

Tegnap írtunk mi is arról, hogy szombat este kórházba került a Red Hot Chili Peppers énekese, Anthony Kiedis. Az első hírek gyomorfájdalmakról szóltak, és a friss infók szerint ez nem állt messze a valóságtól, ugyanis az 53 éves énekeshez gyomorinfluenza, illetve abból adódó szövődmények miatt kellett mentőt hívni. A banda így azonnal elhalasztotta a kaliforniai Irvine-ban megrendezett KROQ Weenie Roast fesztiválon való fellépését, illetve a keddi iHeart Radiós koncertjüket, amire szintén Kaliforniában, Burbankben került volna sor.

Hirdetés

Azt pontosan még nem tudjuk, mikor engedik ki Kiedis-t a kórházból, de egy biztos: a rajongóknál csak a zenekar szeretné jobban, hogy mielőbb meggyógyuljon, és újra színpadon állhassanak. Íme, Flea bejelentése a KROQ Weenie Roast fesztiválon arról, hogy nem lesz koncert:

A Red Hot Chili Peppers szeptember 1-én hazánkban is fellép. Koncertjükre a jegyek állítólag egy óra alatt fogytak el, ezért másnap még egy bulit iktattak be a pesti Arénába. Reméljük, addigra Anthony Kiedis betegsége már csak egy rossz emlék lesz mindenki számára.

Forrás: Coed.com, Altpress.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés