The Game tagadja, hogy újra csatlakozni fog a G-Unithoz

Ugyan a csapatot alkotó mag (50 Cent, Lloyd Banks és Tony Yayo) már a ’90-es évek vége óta jóbarátok, és 2002-ben több mixtape-et is kiadtak, de kellett 50 Cent debütlemezének a sikere ahhoz, hogy igazán berobbanjanak (Young Buckkal kiegészülve). Kilenc hónappal a Get Rich or Die Tryin’ után már meg is érkezett az első album, a Beg For Mercy – azon még nem szerepelt a Dr. Dre és Jimmy Iovine által a csapatba beprotezsált The Game, később pedig úgy összekülönböztek 50 Centtel és a többiekkel, hogy igazából abból a felállásból nem is lett semmi sem (volt viszont lövöldözés, meg oda-vissza diss trackek), és a 2008-as, illetve az elmúlt években kiadott anyagokon sem szerepelt.

Hirdetés

A Beg For Mercy videójában is szerepel The Game, illetve a szövegekben is megemlítik annak ellenére, hogy a lemezen nem szerepelt.

Mégis a mai napig sokan szeretnék, ha Game ismét csatlakozna a csapathoz, hiszen az akkoriban kiadott szólóanyagok (az említett Get Rich or Die Tryin’, Game-től a Documentary, Bankstől a The Hunger For More és Young Bucktól a Straight Outta Cashville, meg persze Yayo Thoughts of a Predicate Felonja) alapján a Beg For Mercy folytatásától mindenki az évtized egyik legnagyszerűbb lemezét várta. Úgy tűnik azonban, hogy a Game-féle G-Unitból nem lesz semmi sem, és marad a Kidd Kidd-es felállás: a HipHopDX-nek adott interjújában a kaliforniai rapper tagadta, hogy a közeljövőben együtt dolgozna a Guerillákkal. Ezek szerint hiába enyhült a viszony 50 és Game (valamint Game és Banks) közt, ez nem jelent semmit.

Lloyd Banks egyébként május végén a Barba Negrában ad koncertet.

A 50 és Game közti beef egyik forrása az volt, hogy 50 bevallása szerint ő írta a Documentary nagyját, Game ezt mégis elhallgatta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés