Ezért égnek ki a Magyar MC-k!

A MaxiRádió Rapterápia c. műsorában Artoscsaba kemény kritikát fogalmazott meg, mind az előadók, mind a hallgatók felé. A következő mondatok, talán észhez térítenek néhány embert.

Hirdetés

Egy művésznek kell, hogy legyen alkotói válsága. A legtöbb művész, és nem mondok neveket, akár rapperek is, akkor égtek ki, amikor el volt tőlük várva az az éves egy lemez, X videoklip, havi 30 fellépés. így kerültek kórházba, így merültek ki idegileg stb, stb… Egy művésznek kell a szünet, kell az alkotói válság, egy művésznek kell az, hogy éppen nincs ihletem”

ddca47ba-7e4e-45db-9a77-7f5bcdb5f254

Amikor tőled elvárja a közönség, egy producer, egy kiadó, anyukád, a nagynénikéd vagy bárki, hogy te csinálj, az izzadtság szagú lesz! Akkor írj, akkor csináld, amikor jön. Persze ne legyél lusta, hogy oh várom a sült galambot, hanem értsd jól. Amikor belülről jön, és az vagy. Ezt hallod egy számon, hogy ez már a 8. videóklip, amiben ugyan az van. Állunk egy mezőn, vagy egy raktárépületben és nézünk csúnyán a kamerába, meg a haverok is pózolnak, de azért is csinálod… Mert kell, kell, kell a pénz, mert akkor azon izgulsz, hogy akkor nem megyek fellépni”

Bíró Dávid
(Rapterápia)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés