A My Chemical Romance végre tisztázta a pletykákat

A My Chemical Romance július 20-án osztott meg egy 34 másodperces teaser trailer videót a Welcome To The Black Parade első néhány akkordjával a Twitteren. Ez rendesen felizgatta az internet népét, lévén hogy a végén egy dátum volt olvasható: 2016. szeptember 23. A 2013-ban feloszlott zenekar 1.2 millió rajongója persze azonnal találgatni kezdett, hogy vajon mit jelöl a dátum? Újra összeáll a banda, kiadnak egy új dalt, esetleg turnéra is indulnak?

Hirdetés

Íme, a rövid videó:

A teaser trailer jelenleg 150 ezer megosztásnál és 190 ezer kedvelésnél tart a Twitteren, hiszen minden rajongó fellelkesült, hogy kedvenceik valamilyen formában talán  újra összeállhatnak. Nem így lesz. A banda, látva az őrületet, 15 órával cikkünk születése előtt tiszta vizet öntött a pohárba: “nem indulunk turnéra, és nem állunk újra össze, csupán a The Black Parade 10. születésnapjára készült” – írták, megköszönve a rajongóknak, hogy fejükben és szívükben még mindig van hely a zenekar számára.

A fanok egy része most nagyon csalódott, más részük viszont úgy érzi, a zenekar nem teljesen őszinte, és titkolnak valamit. Főleg, mert miért posztolnának egy ilyen videót két hónappal az évforduló előtt? Az ilyesmit legfeljebb aznap teszi meg az ember, amikor aktuális – és ez szerintünk is így van. Akik egyetértenek, valamiféle meglepetésre számítanak szeptember 23-án. Meglátjuk, mi lesz ebből. Te mit gondolsz?

Forrás: Metro.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés