Vagányan köszönte meg a kitüntetést A Day To Remember frontembere

Nem mindennapi kitüntetést kaptak az A Day To Remember zenekar tagjai: a banda szombaton szülővárosukban, a floridai Ocalában lépett fel, ahol szó szerint a város apraja-nagyja ott tolongott, hogy lássák-hallják a zenekart. Kent Guinn polgármester sem hagyta volna ki ezt a jeles estét, annál is inkább, mert fontos dolgot kellett átadnia a zenészeknek – mindannyian megkapták Ocala kulcsát, mint a város büszkeségei.

Hirdetés

A polgármester a koncert előtt szólította színpadra a srácokat, majd miután elmondta, hogy mennyire büszke rájuk, hozzátette: “ez tényleg egy emlékezetes nap (A Day To Remember) Ocalában”.

A frontember vette át először kitüntetését. Jeremy McKinnon minden egyes embernek megköszönte, akik eljöttek a koncertjükre, és visszaemlékezett egy kicsit a régi időkre. “Amikor még a szüleink garázsaiban játszottunk, néha kihívták ránk a rendőrséget, mert túl hangosak voltunk. Azok a rendőrök most itt vannak valahol a tömegben… köszönjük nektek, hogy hagytatok minket tovább játszani” – mondta.

a-day-to-remember-ocala

The key to the City of Ocala.

A Day To Remember (@adtr) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Teamrock.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés