Ennyi volt a reakció Eminem Lose Yourself című számára a bíróságon

Eminem ügyvédei most épp Új-Zélandon vannak, ahol az énekes szerzői jogainak megsértése miatt zajlik egy per. A rapper ugyanis beperelte a kormányon lévő, konzervatív Nemzeti Pártot. Talán te is olvastad, hogy a sztár és ügyvédeinek állítása szerint 2014-ben engedély nélkül lemásolták kampányukhoz Eminem Lose Yourself című, 2002-es számát. A párt szerint viszont nem ez történt: ők azt mondják, Ausztráliából vették meg a felhasznált dal jogait, és szerintük nem történt jogsértés. Nos, a per hétfőn elkezdődött, és a hírek szerint az illetékes bíróság egy héten belül igazat is ad valakinek az ügyben, de addig is számos érdekes és szerintünk bizarr pillanatra is sor kerül majd a tárgyalások során.

Hirdetés

Mint amilyen például a most következő is: érdemes megnézni, hogyan reagáltak Eminem Lose Yourself című számára, majd az azt követően lejátszott, a kampányban felhasznált “Eminem Esque” címen futó zenére a bíróságon ülő szuperkomoly öltönyösök.

Szerintünk nagy kár, hogy a lábakat nem látjuk – lehet, hogy az asztalok alatt komoly dobolás folyt. Bocs, biztos nem. Csak vicceltünk.

Forrás: Complex.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés