Káosz a Bahamákon: botrányos módon maradt ez a millerfesztivál

Világszerte rengeteg zenei fesztivál van, melyek közül jó párra valószínűleg sosem fogunk tudni eljutni, többek között a borsos ár miatt. Ha eddig szerinted a Sound vagy Tomorrowland költséget mulatságnak számított, most mutatunk egy húzósabbat.

Hirdetés

A Fyre Festival egy exkluzív zenei összejövetelként került bemutatásra, melyet egy privát szigeten, a Bahamákon szerveztek. A jegyek 3 millió Forint felett voltak, melyben egy VIP repülőjárat, luxusszállás a tengerparton és gourmet étkezés is benne volt, nem beszélve a sziget és a fesztivál nyújtotta lehetőségekről. Az első pofon máris a reptéren kezdődött: az utasoknak több órát kellett várnia bezsúfolva egy kis terembe. Megérkezéskor, sötétben csomagjaikat egy konténerből kapták meg. A szállások nagy része – amik menedéksátrak voltak – az esőzések és a csőtörés miatt eláztak, valamint a beigért finomságot helyett sajtos toast és saláta járt.

A Blink 182 már előzetesen lemondta a fellépést, majd a szervezők a sok negatív dolog miatt kénytelenek voltak lemondani a fesztivált. A hazaút sem volt rózsás, mely a videókból látszik is. Ja Rulet és a többi szervezőt most több milliárd Forintnak megfelelő összegre perelnek, melyet a kártérítésen kívül ki kell csengetniük. És még azt hittük, hogy az agárdi Part Fesztivál volt a nagy átverés!

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés