Könnyeket csal a szemedbe egy férfi megható szerenádja nagymamája születésnapjára

A megható video az Egyesült Államokban, a floridai Palm Beachen készült július 27-én, amin egy férfi zenél nagymamája születésnapján.

Hirdetés

A képeken azt láthatjuk, ahogy a 98 éves hölgy elérzékenyül attól, hogy unokája a kedvenc dalát énekli.

Ash Ruiz a következőket nyilatkozta ezzel kapcsolatban:
“Csodálatos emlékeim vannak Jean nagymamával, aki bármit el tudott érni egy dallal; állandóan énekelt, a hangja pedig mindig gazdag, bársonyos és gyönyörű volt.”

“Amikor 8 éves voltam, nagyi megtanította nekem Nat King: Unforgettable dalát, mert ez volt a kedvence, s ezt minden évben elénekeltem vele a születésnapján. Családi hagyománnyá vált. Azonban a nyolcvanas évei végén elvesztette az énekhangját, s bár az élet az ország különböző részeibe sodort minket, folytattam a hagyományt, még ha csak telefonon, vagy skype-on adódott rá lehetőségem.” – tette hozzá a férfi.

“Az idei év más volt, mert 98 éves lett, én pedig mindent elkövettem annak érdekében, hogy meglephessem őt. Ezt lehet látni a videon: engem, ahogy meglepem a 98 éves nagymamám a kedvenc dalával.”

Ash reméli, hogy ezzel a videoval ösztönözni tudja az embereket arra, hogy minél több időt töltsenek a szeretteikkel, főleg életük utolsó éveiben.

Forrás: Dailymail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés