Justin Bieber most tényleg kihúzta a gyufát Marylin Mansonnál

Talán te is emlékszel arra a furcsa incidensre, amikor Justin Bieber az egyik tavalyi koncertjén egy Marilyn Manson pólóban lépett színpadra. A fotót lejjebb megmutatjuk, alatta pedig azt a képet, ami Manson válaszaként járta be a világot, Bigger than Bieber jeligére. Igen, ez valóban egy Justin Bieber póló volt, amiben Marilyn Manson állt színpadra. Tudjátok még követni?

Hirdetés

Az egészet eddig egy jó viccnek is tekinthetnénk, vagy egy elég furcsa barátság kezdetének.

justin bieber marilyn manson2 justin bieber marilyn manson3

Hát, a 23 éves kanadai “énekes” tett arról, hogy ez ne így legyen. Ugyanis merchandise pólót csinált a felsőből, Manson nevét a sajátjára cserélve, és nem szégyellt darabjáért 200 dollárt elkérni. Ráadásul – és most kapaszkodj – azt is merészelte mondani, hogy Manson és ő megbeszélték, hogy Bieber újraértelmezheti a Manson pólót. A metál Antikrisztusának pedig még be is szólt, hogy az ikonikus zenész neki  – ennek a kis pöcsnek – köszönheti, hogy újra relevánssá tette őt az emberek szemében. Most mondjátok meg… van ennek bőr a képén?!

Manson egyébként annyit mondott, hogy neki nagy hiba ilyesmit mondani, és egy kis szarházinak nevezte Biebert. Ha belegondolunk, ez elég enyhe reakció volt a részéről.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés