Kiderült, ki az a híres popsztár, aki közreműködött a Foo Fighters új lemezén

Dave Grohl korábban kikotyogta, hogy bizony egy híres popsztár is közreműködik a Foo Fighters kilencedik, Concrete and Gold című, szeptember 15-én megjelenő stúdióalbumán. Az viszont csak most derült ki, hogy ki ő: a Rolling Stone azt írja, Justin Timberlake-ről van szó. Ugye, meglepő? Hát, ezen a dolgon szerintünk maguk a zenészek is meglepődtek, mert nem tervezték a dolgot, de végül mindenki boldog, hogy így alakult.

Hirdetés

De hogy ez mégis hogyan jött nekik? A sztori nagyon egyszerű: Grohl elárulta, hogy az EastWest stúdióban vették fel az albumot, ahol Timberlake is épp a saját lemezén dolgozott. A szünetekben pedig együtt lógtak. “Whisky-t ittunk a parkolóban” – emlékezett vissza a Foo Fighters frontembere, hozzátéve, hogy a popsztár tök jó arc.

“Aztán az utolsó estén, mielőtt végzett volna a munkával, megkérdezte, hogy esetleg énekelhetne-e valamit a lemezünkön. Azt mondta, figyelj, nem akarom pusholni a dolgot, de mekkora lenne már, ha ezt elmondhatnám a haveroknak” – és ezzel Timberlake meg is győzte Grohlt meg a bandát. Megengedték neki, hogy vokálozzon az egyik dalban, amit a Foo Fighters frontembere szerint remekül csinált. Ráadásul a lemez legnehezebb dalában hallhatjuk majd a popsztárt.

Egyébként nem Justin Tumberlake az egyetlen világsztár, aki szerepet kapott a Foo Fighters következő lemezén: a The Beatles legendáját, Paul McCartney-t is hallhatjuk majd dobolni az egyik számban.

Forrás: RollingStone.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés